17 Nisan 2012 Salı

kurumlar vergisi ertelenmeli !!!

Ön Not : Bu yazının yazılış amacı kişisel sebeplere dayanmaktadır. Fotoğraftan belli zaten. Konunun vergiyle, kurumla ilgisi yoktur:p

Bak ben teee zamanında buraya yazmışım çocuğumun 23 Nisan müsamerelerini göremiyicek sevgilim diye. Tabi o vakitler hala 'kocacım' mertebesine yükselmemişse görmesin zaten! Göstermem.

1 yılda hiçbir şeydeğişmez mi? Değişmeyebilirmiş. Araya askerliği soktuk, döndük dolandık, yine bir 23 Nisan. 3 günlük koskoca tatil. Ama sen bir gün bile göreme sevdiceğinin yüzünü. Neden? Çünkü kurumlar vergisi dönemi: denetimler bitmeli.
Talep giricem, yok mu bunun bir sistemi? İleri bir tarihe alınsın, mümkünse de 19 Mayıs'a dokunmasın.

Neyse. Bu kadar dır dır yapmamın bir nedeni de, yarın bizim 3. yılımız. Öyle kutlamalar, özel günler vs'ler çok önemli değil benim için, bir tek doğumgünlerine önem veririrm, o da doğmuşuz yani, ondan, ama oldu ki bir şey yapmak istedik, ki oldu bu yıl. Yemek yiyelim dedik güzel güzel; ne mükemmellllll bir 3 yıldı, dimi sevgilimm, diye.
Ama her gece 12'den önce çıkmayan bir insana, hadi boşver madem, bugün erken çık yarın gece 3'te çıkarsın denilmez ki...

Ya aslında var ya, hepsi boş. Valla çok özledim, ondan koydu bu kadar.

Sistemi buluyım talebimi giricem ama orası ayrı...

Haydi öptüm, kib, byes, mucks!

Muguet.

Hiç yorum yok: